måndag 16 februari 2009

VAB

Att bli förälder är inte bara att stifta bekantskap med en ny människa utan även en hel del nya ord, namn och uttryck. Just idag sitter jag hemma istället för på kontoret och detta beror naturligtvis på ordet VAB. Just precis. Amanda är sjuk. Igen. Efter hennes start på dagis har sjukdomarna avlöst varandra. Var det inte öronen som var inflammerade så var det feber och hosta. Den här gången är det hostan som håller oss både vakna och hemma från jobbet. Vi har på en dryg månads tid lärt oss hur man doserar både Amimox, Kåvepenin och det smått fantastiska Spektramox. Alvedon och termometernapp ligger konstant på sängbordet. Snorpapper likaså.

Den som har några sömntimmar till övers kan få ge dem till både mig och Kristine. Man blir inte direkt bortskämd av sömn när man har en dotter som mår som hon gör. Vi brukar dessutom kalla henne "Världens bästa preventivmedel" men där kanske det är lite känsligare att be om hjälp.

1 kommentar:

Anonym sa...

ja ordet vab det användas iallt för stor utsträckning det håller vi me om även här i orminge.
Amanda får mer än gärna sova över här nån natt så ni hinne sova ikapp lite, vi får ju sova på nätterna, men vi går upp tidigt oxå :)

Kram på er