söndag 13 april 2008

Vår promenad.

Tjong i medaljongen.

Just som man trodde att våren skulle komma, båten skulle i plurret, golfbagarna plockas fram ur förrådets gömslen och bilen rengöras från vintern vägsalt.

Vad händer då?

Jo, vintern slår till på riktigt. Hela vinterhalvåret serverat på en helg runt påsk. Säkert kul för de som haft sina skidor och pulkor i skrubben sedan julafton, men inte så kul för de som sett fram emot solens varma sköna strålar. Det verkar vara upp-och-ned med vädret just nu, för just idag den 13:e april har det kommit snöblandat regn. Känns faktiskt som om sommaren är lååååångt borta just nu.

Vi trotsade vårkylan i lördags och gav oss ut på en promenad på Östermalm och runt Djurgården. Vi tog ett vänstervarv denna gången och började med en fika vid Hasselbacken. Lite tidigt på rundan kanske, men är man hungrig så är man.
Vid Sjöhistoriska tänkte vi att Amanda också skulle få vara lite historisk och ta sina första stapplande promenadsteg. Visserligen med lite hjälp från ovan, men ändå. Det var en hel del förbipasserande som förstås tyckte det såg gulligt ut. Några till och med stannade och pratade lite, vilket Amanda tyckte var jättekul.



Har man Ferraridojjorna på sig väcker man tydligen en hel del uppmärksamhet. När vi var och handlade på ICA Värmdö lite senare, kom en hög med zigenarkvinnor fram och frågade var vi hade snott...förlåt....köpt skorna. Så tydligen är de heta, de där sulorna...


Snart måste man ha koppel på Snuttisen, för jag gissar att hon kommer sätta iväg som en skållad råtta så snart hon fått lite balans och kan gå/stå själv. Det kommer sedan vara så fram tills studenten gissar jag. Då ska hon få sitt första koppel i present av sin far...

Inga kommentarer: