lördag 15 november 2008

Onda halsar.

Hej bloggen.
Nu sitter vi här hela familjen och känner oss krassliga hela bunten. Det började med Amanda för ett par dagar sedan, eller egentligen för ett par veckor sedan, då dagispersonalen lade märke till att Amanda "inte var sig själv". Det var ett par gånger då vi fick hämta upp henne lite tidigare eftersom hon varit ledsen, trött och allmänt oinspirerad. Vad vi inte visste då var att hon förmodligen hade en infektion på gång. Nu kan vi konstatera att så var fallet. Snuttan har fått en liten urinvägsinfektion. Det är därför hon har knystat fram ett "AJ!" varje gång vi bytt blöjor och torkat rent. Stackars lilla krake. Dessutom har hon sovit dåligt med hosta och riv i halsen. Enligt läkaren hittade man dumma bakterier även där.

Nu sitter pappa med denna skit också. Kanske inte urinvägsknas men en hals som bränner och river. Precis när man skall somna är det som allra värst. Känns som någon har dragit ner en rasp i halsen och sedan pepprat med cayenne efteråt. Ingen skön känsla vill jag lova. Jag kan bara föreställa mig hur Amanda känt sig när det varit som värst. Det tänker man inte på när man är frisk själv. Kristine har också fått en släng av detta men det ser bättre ut för henne. Hon är väl den starkaste av oss. Kanske lite av en Iron Woman, familjens Margaret Thatcher.

En tredagarskur för urinvägsinfektionen sedan lär Amanda vara frisk för den här gången. Inte kul att vara hemma och hon saknar nog sina lekisar på förskolan.

Lite bilder från den gångna veckan:



Uppklädda för fest


Jag vill inte vara sjuk....!!!!


Pappa. Din tröja sitter ju perfekt!


1 kommentar:

Anonym sa...

Snygg klänning på Amanda :-)
Hoppas vi håller oss friska nu så ses vi på söndag.

KRAM